Sergio Garrote guanya una medalla d’or a la Copa del Món de ciclisme adaptat

Nou èxit de l’esportista del Club Ciclista Sant Boi, que va aconseguir una medalla d’or al Campionat del Món disputat a Canadà.

Sergio Garrote, al centre, guanyava una medalla d’or a Canadà // Real Federación Española de Ciclismo

Sergio Garrote va aconseguir una medalla d’or i dues de plata a la Copa del Món de ciclisme adaptat, que es va disputar a la localitat de Baie Comeau (Canadà). És una nova actuació estel·lar del corredor del Club Ciclista Sant Boi.

El ciclista va sumar la medalla d’or en la carrera en línia per davant del dominador de la prova, William Groulx. Les medalles de plata van arribar en la contrarellotge individual i en la Team Relay amb els seus companys de la selecció espanyola: Luis García-Marquina i Israel Rider.

No és el primer èxit en el 2018. L’esportista va guanyar tres medalles de bronze al Campionat del Món de ciclisme adaptat disputat a Maniago (Itàlia) fa unes setmanes. Llavors va brillar en les modalitats de contrarellotge individual, en la carrera de fons i per equips.

A més, durant el passat mes de maig, es va proclamar campió d’Espanya en les modalitats de contrarellotge, ruta i per equips amb Catalunya a Villadiego (Burgos).

Recomanacions personalitzades