El Santboià puntua en el debut a la lliga

L’equip de Sant Boi de Llobregat va empatar a 0 al camp del Vilafranca en la primera jornada del campionat.

Imatge d’arxiu del Santboià-Vilafranca de la Copa Catalunya // David Ferrer-FC Santboià

El Santboià va començar la temporada a Tercera Divisió amb un empat (0-0) contra el Vilafranca fora de casa. L’equip que dirigeix Juan Camilo Vázquez puntuava en el debut a la lliga en un partit amb molta igualtat.

A la primera part, el conjunt local va poder avançar-se al marcador amb un xut que es va estavellar al travesser. A la represa, el Santboià tenia tres opcions a la contra per emportar-se els tres punts i els penedesencs també disposaven de les seves oportunitats. Però cap dels dos equips va tenir encert de cara a porteria i al final es van repartir els punts en el debut oficial.

L’equip del Baix Llobregat també va començar la temporada passada amb una igualada a 0. En aquella ocasió, empatava al camp del Sant Andreu amb Pere «Piti» Belmonte a la banqueta i una plantilla diferent.

El Santboià rebrà el Cerdanyola el pròxim cap de setmana en la segona jornada delliga. Serà el debut a casa davant de la seva afició.

Fitxa tècnica

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Óscar Sierra, Rosillo, Boira, Oribe, Gestí, Guti, Luca (Escofet), Escamilla (Braima Fati), Vadillo (Nogueira) i Pelegrín.

FC Santboià: Rafa Leva, Álex Ruiz, Borges, Carlos Bellido (Kishimoto), Jota, Carlos González, Guillermo Torres (Alejandro Moya), Marc Hervías, Castellano (Víctor Márquez), Joan Cervos i Sergi Caballero.

Àrbitre: Óscar Carballo Vázquez. Va amonestar amb targeta groga al jugador visitant Borges.

Estadi: ZEM de Vilafranca del Penedès. Unes 300 persones.

Recomanacions personalitzades