El Santboià comença la lliga amb un conjunt renovat

L’equip vermell arrenca una nova temporada a Tercera Divisió sense aconseguir cap victòria en els partits de pretemporada. El conjunt presenta una renovació important a la plantilla i a la banqueta. 

Imatge del Santboià-Vilafranca de la Copa Catalunya // David Ferrer-FC Santboià

Imatge del Santboià-Vilafranca de la Copa Catalunya // David Ferrer-FC Santboià

El FC Santboià inicia la nova temporada a Tercera Divisió amb la visita al camp del Vilafranca. El nou equip de Juan Camilo Vázquez s’enfrontarà al conjunt de l’Alt Penedès en la primera jornada del campionat de lliga. El partit es juga aquest dissabte, 18 d’agost, a les set de la tarda.

Durant la pretemporada, l’equip vermell ha disputat un partit oficial de Copa Catalunya, que precisament va ser contra el Vilafranca i que va acabar amb derrota per 1 a 3, provocant l’eliminació dels santboians a la primera ronda.

Posteriorment es van jugar quatre partits amistosos. Cap d’ells ha acabat amb victòria. Contra el Sants van perdre per 1 a 2 i contra El Prat els vermells tampoc van poder (1-3). Fora de casa van jugar contra l’Igualada, on l’equip de Camilo va empatar 2 a 2.

En el Trofeu Vila de Sant Boi, que servia de presentació davant de l’afició, el Santboià es va enfrontar al Santfeliuenc, equip de la mateixa categoria, i va caure per 0-2.

Renovacions, altes i baixes

L’equip sota les ordres de Juan Camilo Vázquez i Didac «Didi» Rodríguez, com a segon entrenador, comença la temporada amb un conjunt pràcticament renovat al 100%. Rafa Leva, Marc Ollé, Álex Ruiz, Liborio «Libo» Ruiz, Carlos González i Carlos Bellido són els únics futbolistes de la temporada passada que segueixen a l’equip.

Les noves incorporacions de la plantilla són: Aozora Kishimoto, Víctor Márquez i Pol Ros (Gavà), Eric Pacheco (Castelldefels), Adrià Pulido i Guillermo Torres (Sant Ildefons), Alejandro Moya (Atlètic Sant Just), Álex Segura (Damm), Marc Hervías (Girona C), Joan Cervós (Andorra), Andrés Borges (Vilassar de Mar), Sergi Caballero (Palamós), Alfonso Castellano (Atlético Espeleño) i Jota (Horta).

Mario, David Cárdenas, Carlos Martínez, Gerard Rovira, Pedro Bravo, Juanlu Estévez, Iván Romano, Rubén «Rubi» Cruz, Jonathan Collado, Oriol Molins, Guillem Castell, Aitor Bilbao i Gabi López no segueixen al club, com tampoc ho fan l’entrenador Pere «Piti» Belmonte i el seu segon entrenador, Carles Gimeno.

Recomanacions personalitzades