Sant Boi recorda les víctimes dels atemptats del 17 d’agost

Mig centenar de persones fan un minut de silenci a la plaça de l’Ajuntament per retre homenatge a les 16 persones que van perdre la vida als atacs terroristes de fa un any a Barcelona i Cambrils.

Sant Boi de Llobregat s’ha sumat als actes de record a les víctimes dels atemptats del 17 d’agost amb la lectura d’un manifest i la realització d’un minut de silenci en memòria de les víctimes i ferits dels atacs terroristes de fa un any a Barcelona i Cambrils. L’acció s’ha fet a les 12 del migdia, un cop havia finalitzat l’homenatge a la plaça Catalunya de Barcelona. Les banderes han onejat a mig pal durant tot el dia.

El manifest elaborat per les entitats municipalistes reiterava la condemna als atemptats de fa un any, homenatjava a les víctimes i destacava la tasca desenvolupada pels cossos d’emergències i de seguretat, així com tots aquells ciutadans anònims que van col·laborar. “No podrem agrair mai prou la tasca que van dur a terme tantes i tantes persones, posant en perill les seves pròpies vides i combatent a un dels enemics més cruents de la nostra època: el terrorisme”, destacava el text.

Lectura del manifest de record a les víctimes de l'atemptat del 17-A // ICV Sant Boi

Lectura del manifest de record a les víctimes de l’atemptat del 17-A // ICV Sant Boi

A la mateixa hora s’han reproduït concentracions similars a les portes dels consistoris d’arreu de Catalunya. Com va passar a plaça Catalunya, la concentració de record del primer aniversari de la tragèdia ha estat molt menys nombrosa que la del dia posterior a l’atemptat, quan més de 300 persones es van concentrar davant la Casa de la Vila.

Recomanacions personalitzades