Franco Sánchez finalitza dissetè en el Campionat d’Europa de gimnàstica júnior

El gimnasta del Club Gimnàstic Sant Boi va acabar en la dissetena posició amb la selecció espanyola júnior en el Campionat d’Europa de Gimnàstica Artística celebrat a Glasgow.

Franco Sánchez, tercer per l’esquerra, amb l’equip espanyol // RFE Gimnasia

Franco Sánchez finalitzava en la dissetena posició amb l’equip espanyol júnior a l’Europeu de Gimnàstica Artística, que s’ha disputat a Glasgow (Escòcia). Els altres components de la selecció són Pau Jiménez, Eduard Méndez, Jorge Rubio i Daniel Tuya. En total, van sumar 220.928 punts.

No és la primera participació de Sánchez en una competició internacional. El gimnasta va participar en la Gimnasiada a Marràqueix el passat mes de maig. Va guanyar la medalla d’or en la final per anelles i el bronze amb els companys de la selecció espanyola en la prova per equips.

L’esportista santboià també va estar present en el Torneig Internacional Júnior de GAM, que es va celebrar al juliol a França, i va acabar en la segona posició amb Rubén Galán.

Recomanacions personalitzades