Més de 300 persones es concentren a Sant Boi contra els atemptats

L’acte en solidaritat amb les víctimes dels atemptats ha reunit gairebé mig miler de persones a la plaça de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. Les banderes onegen a mig pal.

Més de 300 persones s'han concentrat davant l'ajuntament contra els atemptats // Ajuntament de Sant Boi

Més de 300 persones s’han concentrat davant l’ajuntament contra els atemptats // Ajuntament de Sant Boi

Sant Boi ha trencat les vacances d’agost per mostrar el rebuig enèrgic als atemptats que han sacsejat Barcelona i Cambrils. Més de 300 persones, segons el consistori, s’han aplegat a la plaça de l’Ajuntament, per mostrar el seu condol a les víctimes i la «repulsa més contundent» als atacs, ha afirmat l’Ajuntament en un comunicat.

Ha estat a les 12 del migdia del divendres, a la mateixa hora que tot Catalunya s’ha immers en el silenci per condemnar les accions terroristes de Barcelona i Cambrils. Els actes tenien l’epicentre en una concentració a la plaça de Catalunya de la capital catalana, a escassos metres del punt on l’atacant va accedir al passeig central de la Rambla barcelonina.

A diferència de l’acte central, a Sant Boi han estat cinc i no un els minuts de silenci. Els ha presidit l’alcaldessa, Lluïsa Moret. Els terroristes «no aconseguiran tancar-nos a a casa perquè els covards són ells», ha afirmat la batllessa.

Mentrestant, un crespó negre presidia el balcó i les banderes de l’ajuntament onejaven a mig pal. Seguirà així durant els propers tres dies com a senyal de dol.

Recomanacions personalitzades