El Santboià finalitza la Copa Baix Llobregat a la cinquena posició

Abans de debutar al campionat de lliga aquest diumenge contra la Unió Esportiva Sant Andreu, el Santboià ha disputat la Copa Baix Llobregat. Han estat cinquens.

El Santboià va disputar la tercera edició de la Copa Baix Llobregat al Municipal de Cornellà // FCF

El Santboià va disputar la tercera edició de la Copa Baix Llobregat al Municipal de Cornellà // Federació Catalana de Futbol

El Santboià va disputar la tercera edició de la Copa Baix Llobregat al Municipal de Cornellà. També hi van participar l’equip local, Gavà, el Prat, Castelldefels, Santfeliuenc, Viladecans, Unificació Bellvitge i Sant Ildefons. Els de “Piti” Belmonte van finalitzar el torneig a la cinquena posició després de la primera fase i el triangular amb els altres segons de grup.

A la fase de grups, el Santboià va quedar en segona posició del Grup C per darrere del Castelldefels i per davant del Sant Ildefons amb 2 punts. En el primer partit no va passar de l’empat a 0 contra l’equip de Cornellà de Llobregat. En el segon compromís tampoc va aconseguir la victòria contra els de Miki Carrillo i es va arribar al final amb el 0-0 inicial al marcador.

En el triangular entre els segons de grup, es va enfrontar al Cornellà i al Gavà. En el seu primer partit es va imposar a l’equip de La Bòbila, que anteriorment havia caigut contra els amfitrions, per 2-0 amb gols de Romano i Pol Ros. En el definitiu va caure contra el conjunt de Jordi Roger 1-0 i es va haver de conformar amb la cinquena plaça del torneig.

Aquest diumenge, el Santboià debutarà a la lliga amb la visita al Municipal Narcís Sala per jugar contra la Unió Esportiva Sant Andreu en el retorn a Tercera Divisió.

Recomanacions personalitzades