El Santboià comença la lliga amb la visita al camp del Sant Andreu

L’equip de Pere “Piti” Belmonte busca aquest diumenge (20:00) els primers tres punts del campionat de Tercera Divisió en un dels estadis històrics del futbol català.

Imatge d'un partit de pretemporada contra el Sabadell B // FC Santboià

Imatge d’un partit de pretemporada contra el Sabadell B // FC Santboià

El Santboià inicia el retorn a Tercera Divisió amb la visita a un dels camps històrics del futbol català, el Narcís Sala. L’equip de Pere Belmonte s’enfrontarà a la Unió Esportiva Sant Andreu de Mikel Azparren amb l’objectiu de debutar amb una victòria al campionat de lliga. El partit es disputarà el diumenge 20 d’agost a les 20:00 hores.

Durant la pretemporada, ha disputat diferents partits de preparació. En el primer, es va imposar a l’Europa 2-0 a casa. El següent compromís va ser la primera ronda de la Copa Catalunya contra el Barça B, en què el filial blaugrana es va endur la victòria per 0-2. El tercer partit va ser contra el Sabadell B i els de Pere Belmonte es van imposar 3-1.

En el Trofeu Vila de Sant Boi, presentació davant l’afició, el Santboià es va enfrontar al Lleida Esportiu, de Segona Divisió B. Va plantar cara però l’equip de la Terra Ferma es va endur el partit per 0-1. I a la Copa Baix Llobregat, que a l’edició de l’any passat es va proclamar campió, enguany ha quedat en cinquena posició.

Renovacions, altes i baixes

Els futbolistes de la temporada passada que segueixen al club són: Rafa Leva, Àlex Sánchez, Àlex Ruiz, Mario, Cárdenas, Carlos Martínez, Gerard Rovira, Libo, Carlos González, Pedro, Juanlu, Romano i Bellido.

Les noves incorporacions de la plantilla són Jonathan Collado i Oriol Molins (Cerdanyola), Rubén Cruz (Europa), Guillem Castell (Terrassa), Aitor Bilbao (Cultural de Durango) i Joel García i Gabi López (Gavà). El fisioterapeuta Àlex López (Sant Cugat) entra a formar part del cos tècnic.

No continuen al club Edgar, Kilian, Kevin, Buba, Cervantes, Omar, Aarón, Josele, Borja i Jordi Mola.

Recomanacions personalitzades