Empat sense gols del Santboià en el retorn a Tercera

L’equip de Sant Boi de Llobregat va sumar un punt en la seva visita a l’estadi Narcís Sala contra el Sant Andreu en el debut a la lliga 2017/2018.

El Sant Andreu - Santboià ha quedat 0-0 // FC Santboià

El Sant Andreu – Santboià ha quedat 0-0 // FC Santboià

El Futbol Club Santboià va debutar aquest diumenge amb un empat 0-0 al camp de la Unió Esportiva Sant Andreu a la primera jornada de la lliga de Tercera Divisió 2017/2018. Els futbolistes de Pere “Piti” Belmonte van sumar un punt en un dels camps més complicats de la categoria. Abans de l’inici del partit, es va guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

El Santboià va començar amb el domini del partit i en els primers minuts va disposar d’una ocasió clara amb un xut de Gabi que Segovia va refusar per evitar el 0-1. Pocs minuts després, Oriol Molins va perdonar el gol visitant a boca de canó. Els del Baix Llobregat van sortir molt atrevits davant d’un Sant Andreu que estava replegat al seu camp. Poc a poc, els locals es van apropar a l’àrea de Rafa Leva i van tenir diverses ocasions de gol mitjançant Elhadji, Josu i Óscar Muñoz però no les van materialitzar. Novament, Oriol Molins va poder avançar el Santboià però no va estar encertat dins de l’àrea andreuenca. Al descans, el resultat era de 0-0 al marcador. Bona imatge dels visitants que van disposar d’ocasions per arribar amb avantatge a la mitja part.

La segona meitat va començar amb una oportunitat pel Sant Andreu amb un xut d’Elhadji que Rafa Leva va aturar. El Santboià va continuar sense perdre la cara al partit i va buscar la porteria de Segovia. Partit igualat. Al minut 79, Aitor Bilbao va ser expulsat per una doble amonestació i va deixar els visitants amb deu jugadors. A partir d’aquest moment, el conjunt que entrena Mikel Azparren va buscar el gol amb insistència. Els locals es van bolcar i van pressionar fins al final per marcar el gol de la victòria però el Santboià va resistir i es va endur un punt del Narcís Sala en el retorn a Tercera Divisió.

La segona jornada serà el debut a casa. L’equip de Belmonte rebrà la Unió Atlètica d’Horta, un altre recent ascendit, al Joan Baptista Milà.

Fitxa tècnica

UE Sant Andreu: Segovia, Llamas, David López, Juanma (Méndez), Carroza, Joel, Alfred (Ferran), Óscar Muñoz, Dani Guerrero, Elhadji i Josu.

FC Santboià: Rafa Leva, Rubi, Mario, Cárdenas, Guillem Castell, Carlos González (Àlex Ruiz), Collado,Aitor Bilbao, Oriol Molins (Bellido), Gabi López i Iván Romano (José González).

Àrbitre: Jaume Gibert González.

Estadi: Narcís Sala

Recomanacions personalitzades