El Santboià cau eliminat de la Copa Catalunya

L’equip de Juan Camilo Vázquez perd a casa contra el Vilafranca (1-3) en la primera eliminatòria del torneig.

Un moment del partit // David Ferrer-FC Santboià

El Santboià va quedar eliminat de la Copa Catalunya. L’equip de Juan Camilo Vázquez va caure a casa davant el Vilafranca en la primera eliminatòria per 1-3 en un partit on va anar a remolc en el marcador.

La primera part va començar malament per als locals ja que els visitants s’avançaven al minut 3 amb un gol de Gestí a partir d’un xut ajustat. El conjunt de l’Alt Penedès va seguir dominant en els instants següents i abans del quart d’hora ampliava l’avantatge quan Riki aprofitava una greu errada en el blocatge de Marc Ollé. Oribe, de falta directa, marcava el 0-3 per a l’equip que dirigeix Iván Moreno. Carlos González va poder escurçar distàncies per als vermells abans del descans però Miguel Ramos ho evitava amb dues aturades.

A la represa, Juan Camilo Vázquez va moure la banqueta i va introduir diverses substitucions. Bellido, al minut 56, marcava el gol de l’honor del Santboià després de rematar una centrada des de la banda esquerra. El Vilafranca va poder marcar el quart quan Ollé es quedava a mitja sortida en una pilota dividida però la vaselina del futbolista visitant s’estavellava al travesser. L’equip vermell va intentar fer el segon gol per apropar-se en el marcador amb diverses arribades però no les concretava. Al final, el conjunt del Baix Llobregat no va poder remuntar el partit i quedava eliminat de la Copa Catalunya.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Marc Ollé, Víctor Márquez (Adrià Pulido), Cervos (Eric Pacheco), Borges, Álex Ruiz, Marc Hervías (Pol Ros), Bellido, Carlos González (Libo), Guillermo Torres, Álex Segura (Alejandro Moya) i Caballero (Castellano).

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Óscar Sierra, Rosillo (Braima Fati), Josep Díez, Boira, Oribe (Arjona), Riki (Escamilla), Gestí (Toni Calvo), Luca, Vadillo i Via (Guti).

Gols: 0-1, Gestí (min 3). 0-2, Riki (min 14). 0-3, Oribe (min 33). 1-3, Bellido (min 56).

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique. Va amonestar amb targeta groga al jugador local Víctor Márquez.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 400 persones.

Recomanacions personalitzades