Jordi Garcia guanya les primàries del PDeCAT

Després de ser el candidat més votat en el procés de primàries, Jordi Garcia repetirà com a candidat a l’alcaldia de Sant Boi de Llobregat. 

Jordi Garcia, en el moment de jurar el seu càrrec com a regidor // Maria Rubio

Jordi Garcia, en el moment de jurar el seu càrrec com a regidor // Arxiu M.R

L’últim candidat de CiU a les eleccions municipals serà la mateixa persona que el primer del PDeCAT. Jordi Garcia ha guanyat les primàries del partit nacionalista després de superar l’altre candidat, Miquel Amargós, que és el president l’agrupació local del partit i que va ser el número sis a les llistes de l’antiga Convergència.

Les primàries, organitzades de forma discreta tal com va avançar Sant Boi Diari, van acabar amb 36 vots: 1 en blanc, 21 per Garcia i 14 per Amargós. Si es manté la intenció del PDeCAT de presentar-se en solitari als comissis que es duran a terme l’any vinent, Garcia tornarà a ser alcaldable.

La jornada de primàries, celebrada el 31 de juliol, va comptar amb la presència de diferents representants del PDeCAT com Josep Jordana, Xavier Badia i Maria Senserrich.

Després de guanyar la votació, Jordi Garcia va afirmar que és un «honor i un orgull» ser el candidat del PDeCAT a l’alcaldia de Sant Boi de Llobregat per segona vegada.

En les últimes eleccions municipals, CiU, amb Garcia de candidat, va aconseguir un regidor. Els nacionalistes van empitjorar els resultats passant dels 3.359 vots del 2011 a 1.934 quatre anys després en una votació on la participació va pujar un 7,5%.

Recomanacions personalitzades