Miquel Amargós és escollit president del PDECat Sant Boi

Els militants han escollit per unanimitat la candidatura de Miquel Amargós, que serà el president local de la renovada Convergència. Els objectius de la nova etapa seran ampliar els afiliats al partit i que el partit esdevingui una referència a la ciutat.

Miquel Amargós durant les eleccions al comité executiu local // PDECat Sant Boi

Miquel Amargós durant les eleccions al comité executiu local // PDECat Sant Boi

La renovada Convergència continua el seu procés particular d’assentament com a nou partit, el Partit Demòcrata Europeu Català (PDECat). A Sant Boi es va escollir la nova executiva local, que liderarà Miquel Amargós després que la candidatura que encapçalava va ser votada per unanimitat. Segons explica el partit, hi va haver una elevada participació i, amb la presència en l’acte de proclamació del President del PDECat Comarcal, Josep Jordana, el nou Comitè Local «neix amb molta força i entusiasme, decidit a ser un referent net i lluitador a la vida santboiana».

Miquel Amargós Maronda té 53 anys, i va anar el número sis a les llistes per les passades eleccions municipals per CiU. La seva nova executiva està composada per deu persones més (sis homes i quatre dones), que segons ha explicat el partit en un comunicat «es tracta d’un equip renovat, rejovenit, ple d’il·lusions, implicat en el projecte de País».

El PDECat es planteja en aquesta nova etapa ampliar la seva base d’associats, amb la mirada posada en tornar a ser un referent a Sant Boi, que es faci una veritable política social «vetllant perquè no hi hagi desigualtats a la població«, i pressionar el govern municipal perquè faci «una política econòmica real i noves polítiques d’emprenedoria». Segons el partit, el consistori li cal renovar «la falta d’idees i criteris desprès de tants anys de govern ininterromput».

Foto de família del nou comité local // PDECat Sant Boi

Foto de família del nou comité local // PDECat Sant Boi

Recomanacions personalitzades