Vuit jugadors del CBS Sant Boi són campions a Polònia

Joel Gómez, Javier Arroyo, Denis Álvarez, Jesús Lander, Izan Rocamora, Bradley Yadiel, Toni Cortés i Ronald Vizcaino van guanyar amb Catalunya la Little League de beisbol celebrada a Kutno (Polònia). 

Catalunya és campiona // Federació Catalana de Beisbol i Softbol

Catalunya es va proclamar campiona de la Little League Europa-Àfrica de beisbol disputada a Kutno (Polònia) després de vèncer Holanda a la gran final per un contundent 19-0. Vuit jugadors del CBS Sant Boi van participar-hi: Joel Gómez, Javier Arroyo, Denis Álvarez, Jesús Lander, Izan Rocamora, Bradley Yadiel, Toni Cortés i Ronald Vizcaino.

L’equip català va guanyar tots els partits del campionat contra Bielorússia, República Txeca i Holanda, en dues ocasions.

Amb aquesta victòria, la selecció catalana entrenada per Óscar Román, Santi Cuesta i Marc Juaneda jugarà les World Series als Estats Units com a representant d’Europa i Àfrica. Aquest prestigiós torneig es portarà a terme a Williamsport, a l’estat de Pensilvania, entre el 16 i el 26 d’agost.

Recomanacions personalitzades