Sergio Garrote és campió d’Espanya de ciclisme adaptat

El corredor del Club Ciclista Sant Boi va guanyar la medalla d’or en tres modalitats al Campionat d’Espanya. D’altra banda, la 37a Cursa del Llobregat ha tingut com a vencedor a Pau Miquel.

Sergio Garrote és campió d’Espanya de ciclisme adaptat // Real Federación Española de Ciclismo

Sergio Garrote ha guanyat en les modalitats de contrarellotge, ruta i per equips competint amb la selecció catalana al Campionat d’Espanya de ciclisme adaptat, que s’ha disputat a Villadiego (Burgos).Garrote, que competia a la categoria MH2, aconseguia aquest èxit per tercer any consecutiu.

 

Pau Miquel triomfa a la 37a Cursa del Llobregat

El ciclista de l’equip Turismo Villanúa va ser el vencedor de la 37a edició de la cursa entre Navàs i Sant Boi de Llobregat. La prova, organitzada pel Club Ciclista Sant Boi, era puntuable per a la Copa d’Espanya júnior de carretera 2018.

 

Recomanacions personalitzades