El barri de Camps Blancs celebra 50 anys aquest cap de setmana

Les Festes de Barri de Sant Boi de Llobregat serviran a Camps Blancs per commemorar el mig segle des de la creació del barri. Faran un sopar de gala i un piromusical especial. 

El correfoc és una de les activitats de les Festes de Barri de Camps Blancs // Ajuntament de Sant Boi

Un cop passada la Festa Major de Sant Boi de Llobregat, és el torn dels barris: del 25 de maig a l’1 de juliol, cada cap de setmana prenen el protagonisme diferents barris. Però aquest any serà especial per a Camps Blancs, perquè seviran per commemorar els 50 anys des de la seva construcció.

Les Festes de Barri de Camps Blancs es faran el cap de setmana de l’1 al 3 de juny i tindran com a actes destacats el sopar de gala comunitari Noces d’Or (dissabte 2 de juny, 21.30 hores, plaça d’Ernest Lluch) i el piromusical commemoratiu dels 50 anys (diumenge 3 de juny, 23 hores, Casal de Camps Blancs). La celebració d’aquest aniversari continuarà durant la tardor amb exposicions i activitats públiques que recordaran l’origen del barri.

El protagonisme per als barris

 

Les Festes de Barri van començar el cap de setmana passat amb la Capvuitada, la festa dels barris Centre i Vinyets i Molí Vell, que va incloure les populars catifes florals amb què les entitats decoren la rambla de Rafael Casanova. Correfocs, balls populars, concerts, activitats per a infants i sopars veïnals són algunes de les propostes més habituals als carrers i places on tenen lloc aquestes festes. La ciutadania i les entitats s’impliquen a través de les comissions de festes en la definició dels programes i l’organització de les activitats perquè les Festes de Barri siguin un reflex fidel de les tradicions i de la realitat social i cultural de cada barri de Sant Boi.

Les properes Festes de Barri de Sant Boi es faran seguint el calendari següent: Marianao (del 8 al 10 de juny), Ciutat Cooperativa i Molí Nou (del 21 al 24 de juny) i finalment les de Casablanca, del 29 de juny a l’1 de juliol.

Recomanacions personalitzades