Els santboians decideixen el destí de mig milió d’euros

El Pressupost Participatiu de Sant Boi de Llobregat permetrà als santboians decidir a què es destinen 550.000 euros del pressupost municipal. Poden proposar millores de l’espai públic, en els equipaments i fer projectes socials.

Una acció escollida al pressupost participatiu anterior va ser posar una barana al carrer Sant Joan Bosco // Arxiu — Ajuntament de Sant Boi

Des del 31 de maig és obert el termini per presentar propostes al Pressupost Participatiu de Sant Boi 2019. Fins al 24 de juny, els santboians podran plantejar idees, que després es sotmetran a votació entre el setembre i l’octubre.

Hi ha 500.000 euros per fer millores en l’espai públic i en els equipaments, i 50.000 euros per a fer projectes socials. Poden fer propostes les persones més grans de 14 anys empadronades a Sant Boi i també entitats i empreses vinculades amb la ciutat.

Ara cadascú ha de fer les seves propostes i obtenir almenys 5 suports per poder passar a la fase següent, que serà l’anàlisi de la seva viabilitat tècnica per part dels tècnics municipals i una comissió ciutadana. A més, en l’àmbit social hi haurà un taller participatiu intermedi. La decisió final es prendrà en la votació del setembre i octubre.

Les propostes es poden fer a través del portal de Participació de l’Ajuntament de Sant Boi, tot i que també es pot fer presencialmentr omplint unes fitxes en paper que hi ha als equipaments i en uns punts itinerants que s’aniran col·locant en diferents punts de Sant Boi.

Recomanacions personalitzades