El CBS Sant Boi suma una victòria contra el OBB Orio

L’equip sènior de softbol va empatar la sèrie contra el OBB Orio al País Basc a la fase final de la lliga.

Imatge d’arxiu d’un partit de l’equip sènior de softbol // Jordi Cortadella-CBS Sant Boi

Triomf de l’equip sènior de softbol del CBS Sant Boi. Les jugadores de Xavi Civit van empatar la sèrie al camp del OBB Orio al País Basc en el partit corresponent al grup 2 de la fase final de la Divisió d’Honor.

El primer enfrontament acabava amb victòria visitant per 1-3. En el segon compromís, les locals es van emportar el triomf per 3-1.

Amb aquest resultat, el CBS Sant Boi es complica les opcions d’aconseguir la primera plaça del grup 2, que permet disputar la pròxima edició de la Copa de la Reina. Es queda amb dues victòries i sis derrotes a la quarta posició de la taula classificatòria.

Recomanacions personalitzades