El Santboià es manté invicte

Victòria de l’equip de José Alcaraz contra el Martorell (1-3), que segueix sense perdre a Primera Catalana aquesta temporada.

Imatge d’arxiu // David Ferrer-FC Santboià

Nova victòria del Santboià. L’equip que entrena José Alcaraz ha guanyat al camp el Martorell (1-3) en la jornada 8 del grup 2 de Primera Catalana. Els de Sant Boi estan a la tercera posició amb 18 punts i retallen la distància amb el Gavà, que ocupa la segona plaça de la classificació.

Juanlu ha avançat el Santboià als primers instants del partit i Dani Martínez ha fet el 0-2 al minut 20. Xavi Marco ha marcat el gol local en la part final del primer temps. A la represa, Ferri ha establert l’1-3 definitiu en el descompte. Rafa Leva ha aturat un penal i ha evitat l’empat amb 0-1.

El pròxim partit del Santboià serà contra el Mollerussa al Joan Baptista Milà en la jornada 9.

Fitxa tècnica

CF Martorell: Toni, Eric Arévalo (Pau Hernández), Maikel, Soriano, Sanse (Sergi Fernández), Aguilera, Balada (Jordi Pérez), Serrats (Edgar Álvaro), Arenas, Kevin (Ibra Diop) i Xavi Marco.

FC Santboià: Rafa Leva, Dani Martínez, Dani Ortiz, Álex Ruiz, Borja Esteve (Mario), Libo (Manel Montoya), Toni Calvo (Jaime Fuentes), Carlos Martínez, Juanlu, Kilian Honorato (Ferri) i Ferran Roca (Chicho).

Gols: 0-1, Juanlu (min 2). 0-2, Dani Martínez (min 19). 1-2, Xavi Marco (min 36). 1-3, Ferri (min 90).

Àrbitre: Antoni López Madern. Targetes grogues a Balada, Maikel, Serrats, Albert Nualart (tècnic), Aguilera, Toni, Arenas i Ibra Diop al Martorell. Targetes grogues a Rafa Leva, Libo, Dani Ortiz, Borja Esteve, Edu Esteban i Juanlu al Santboià.

Estadi: Torrent de Llops.

Recomanacions personalitzades