Derrota de la Santboiana a Valladolid

L’equip de Ricardo Martinena cau clarament al camp del SilverStorm El Salvador (44-11) i es queda virtualment fora de les semifinals de la Copa del Rei.

Una acció del partit // Manuel Á. González

Derrota clara de la Santboiana a Valladolid. El degà ha perdut contra el SilverStorm El Salvador a l’estadi Pepe Rojo (44-11) en la jornada 6 i es queda virtualment fora de les semifinals de la Copa del Rei. L’equip de Ricardo Martinena està a la sisena posició de la classificació amb 17 punts.

A la primera part, el conjunt castellà ha aconseguit tres marques, una transformada, i els de Sant Boi han puntuat amb dos cops de càstig de Jonny Bentley (17-6). Héctor García ha fet l’únic assaig visitant a la represa, no transformat, i els locals han augmentat el marcador fins al 44-11 definitiu.

Miguel Lainz, Christian Rust, Martin Du Toit, Michael Walker-Fitton i Juan De Aguilera han fet els punts de l’equip de Valladolid.

La Santboiana rebrà el Bathco Rugby de Santander, recent ascendit a la Divisió d’Honor, al Baldiri Aleu en la pròxima jornada.

Victòria de l’equip Sub-23 i derrota del sènior C

El Sub-23 s’ha imposat de forma contundent al SilverStorm El Salvador (0-41) i es consolida en el liderat. L’equip C ha caigut (21-34) davant el Gòtics RC en la jornada 4 de la Divisió d’Honor Catalana.

Primera victòria del sènior femení

L’equip sènior femení ha aconseguit la primera victòria d’aquesta temporada a la Divisió d’Honor Catalana femenina. Triomf contra el Castelldefels Rugby Unión Club (46-34) en la quarta jornada.

Recomanacions personalitzades