Victòria clara de la Santboiana

Triomf contundent del degà contra l’Hernani (62-7) i segueix a la part alta de la classificació.

Imatge d’arxiu de la temporada passada // Jordi Elías-UE Santboiana

Victòria clara de la Santboiana en un partit que ha dominat de principi a final. El degà s’ha imposat a l’Hernani (62-7) en la jornada 5 de la Divisió d’Honor i ha sumat el bonus ofensiu.

L’equip de Ricardo Martinena, que s’ha retrobat amb el triomf després de la derrota a Alcobendas, està a la part alta de la classificació amb 17 punts.

El degà s’ha avançat ràpidament amb un assaig d’Alberto Millán en la primera jugada. Afa Tauli, Martí Vicente, Nico Francisquelo, Fred Dorrough, Ramiro Robledo (2), Jonny Bentley i Marc Palomar han fet les altres marques. També s’ha de sumar un assaig de càstig. Jonny Bentley ha fet 3 transformacions i Alberto Millán 2. L’Hernani ha puntuat mitjançant una marca d’Hernán Ebrett transformada per Santiago Muñoz. Triomf contundent dels santboians, que han estat superiors durant els 80 minuts.

Paolo Ragazzi ha arribat als 50 partits amb la samarreta del degà i ho ha pogut celebrar amb una victòria.

La Santboiana es jugarà l’accés a les semifinals de la Copa del Rei al camp del SilverStorm El Salvador de Valladolid en la pròxima jornada.

Victòries de l’equip Sub-23 i el sènior C

El Sub-23 de la Santboiana ha guanyat l’Hernani amb el mateix resultat que el primer equip (62-7) i és líder de la categoria amb 25 punts. Per la seva part, el sènior C s’ha imposat al RC Cornellà B-RC Martorell per 17-63.

Recomanacions personalitzades