Primera derrota de la Santboiana

L’equip de Sant Boi perd clarament contra l’Alcobendas (46-22) a Las Terrazas en la jornada 4 de la Divisió d’Honor.

Una acció del partit // CachaPhotography

Derrota clara de la UE Santboiana contra l’Alcobendas a Las Terrazas en la jornada 4 de la Divisió d’Honor 2019/2020. Primer partit que perd el degà aquesta temporada. L’equip de Ricardo Martinena es queda amb 12 punts i cau al cinquè lloc de la classificació.

La primera part ha finalitzat amb 22-10 al marcador. Jonny Bentley, amb un assaig transformat i un cop de càstig, ha fet els punts santboians. A la represa, els locals han ampliat l’avantatge (36-10) als primers instants. Álex Palomo i Ramiro Robledo han aconseguit dues marques més per al degà, una transformada per Bentley, (36-22). En els últims minuts, els madrilenys han situat el 46-22 definitiu.

John Semple, Mikaele Tapili, Nacho Martínez, Agustín Schab, Dani Marrón i Brad Linklater han realitzat els punts de l’Alcobendas.

El pròxim partit de la Santboiana serà contra l’Hernani al Baldiri Aleu en la jornada 5.

L’equip Sub-23 segueix invicte

El Sub-23 de la Santboiana s’ha imposat clarament a l’Alcobendas (23-44) i és líder en solitari de la categoria amb 20 punts.

Derrota del sènior femení a la Divisió d’Honor Catalana

L’equip sènior femení de la Santboiana ha perdut contra el Gòtics (17-22) al Baldiri Aleu en un partit igualat i està a la zona baixa de la classificació. A la primera jornada, el degà havia caigut al camp del Sant Cugat (34-5).

Recomanacions personalitzades