La Santboiana segueix invicte a la Divisió d’Honor

L’equip de Ricardo Martinena se situa líder en solitari després de la victòria contra el UBU-Colina Clinic de Burgos (43-26) al Baldiri Aleu.

Un instant del partit // Jordi Elías-UE Santboiana

Nou triomf de la UE Santboiana. El degà s’ha imposat al UBU-Colina Clinic de Burgos (43-26) en la jornada 3 al Baldiri Aleu i és l’únic invicte de la Divisió d’Honor. L’equip de Ricardo Martinena és líder en solitari amb 12 punts a la classificació.

El primer temps ha estat dominat clarament pels santboians, que han mostrat un gran nivell de joc. Ramiro Robledo, Afa Tauli, Jonny Bentley i Pita Anae han assajat i Bentley ha fet les quatre transformacions. Bentley també ha passat un cop de càstig. L’equip visitant ha sumat un assaig i al descans, 31-5.

A la represa, els de Sant Boi han mantingut el nivell. Una marca de Pietro Moreschi i un assaig de càstig han augmentat el marcador. Per la seva part, el conjunt de Castella i Lleó ha aconseguit tres marques amb transformació. La Santboiana es jugarà l’accés a les semifinals de la Copa del Rei al camp del SilverStorm El Salvador de Valladolid en la jornada 6.

Gert Cronje, Ruan Snyman i David Weersma han fet els punts de l’equip de Burgos.

La Santboiana visitarà Las Terrazas per jugar contra l’Alcobendas en la jornada 4.

L’equip Sub-23 també ha sumat la victòria

El Sub-23 de la Santboiana s’ha imposat al UBU-Colina Clinic de Burgos (69-7) i segueix líder de la seva categoria amb 15 punts.

Recomanacions personalitzades