Nova golejada del Santboià fora de casa

Victòria contundent de l’equip de José Alcaraz al camp del Can Vidalet (0-4) en el segon partit com a visitant i segueix imbatut.

Roland Garrós ha marcat dos gols // David Ferrer-FC Santboià

Segon triomf de la temporada del FC Santboià. L’equip de José Alcaraz ha golejat el Can Vidalet a Esplugues de Llobregat (0-4) en la jornada 4 del grup 2 de Primera Catalana i se situa tercer amb 8 punts. Els vermells segueixen imbatuts i sense encaixar gol.

Roland Garrós ha aprofitat una errada en la sortida de pilota per posar el 0-1 amb un gran xut i, dos minuts després, ha marcat el segon gol després d’un servei de porteria de Rafa Leva. Els locals ho han intentat però el Santboià s’ha mostrat sòlid en defensa i Leva ha estat encertat sota pals davant les ocasions dels jugadors rivals. Al descans, 0-2.

A la represa, els visitants han ampliat el marcador amb dos gols més. Kilian Honorato, amb un penal transformat que ha forçat ell mateix, ha fet el 0-3 i Juanlu ha establert el 0-4 definitiu quan ha rematat una passada de Ferri.

El pròxim partit del Santboià serà contra el Vista Alegre de Castelldefels a casa en la jornada 5. Derbi del Baix Llobregat.

Fitxa tècnica

CF Can Vidalet: Oliver, Max Espígol (Sardor), Javi Boza (Jan Sevilla), Henry (Homedes), Machuca, Dani Ramírez, Aidán García, Marc Bru, Cabanillas, Marc Marbà (Calderón) i Toledo (Tommy).

FC Santboià: Rafa Leva, Borja Esteve, Álex Ruiz (Dani Ortiz), Mario, Iván Romano, Jaime Fuentes, Chicho (Manel Montoya), Carlos Martínez, Kilian Honorato (Ferri), Roland Garrós (Ferran Roca) i Edu Esteban (Juanlu).

Gols: 0-1, Roland Garrós (min 26). 0-2, Roland Garrós (min 28). 0-3, Kilian Honorato, de penal (min 49). 0-4, Juanlu (min 89).

Àrbitre: Ricard Navarro Juncà. Targetes grogues a Henry i Tommy al Can Vidalet. Per part del Santboià, targeta groga a Edu Esteban.

Estadi: El Molí. Unes 300 persones.

Recomanacions personalitzades