El Barrejant tanca una trilogia de grans causes amb la solidaritat

Amaru Ruiz i Magaly Castillo, de Nicaragua, visitaran Sant Boi de Llobregat en el marc de les Ciutats Defensores dels Drets Humans. Actuarà Dobet Gnaghore, Grammy 2010.

‘Per la Llibertat’ fa dos anys, ‘Per la Igualtat’ l’any passat i ‘Per la Solidaritat’ aquest 2019. El Barrejant, que se celebrarà del 4 al 6 d’octubre, tancarà d’aquesta manera «la trilogia de grans causes», segons ha informat l’Ajuntament de Sant Boi aquest dilluns en un comunicat.

L’acte d’inauguració estarà protagonitzat per la solidaritat amb el poble de Nicaragua, amb la presència aquest divendres 4 d’Amaru Ruiz i Magaly Castillo dins del marc del projecte ciutats Defensores dels Drets Humans. Després d’aquest acte, es portarà a terme una nova edició del Sopar de la Solidaritat santboià.

Fira d’Entitats el 5 i 6 d’octubre

Durant el cap de setmana es portarà a terme la Fira d’Entitats, on participarán activistes pels drets humans com per exemple Danilo Chammas (Brasil) i Leonard Renteria (Colòmbia).

D’altra banda, es portaran a terme concerts d’artistes com Mel Gimard, flamenc fusió; Dani Orviz, poeta i joglar; Dobet Gnaghore, premi Grammy l’any 2010 amb la seva música africana i Insurrección, banda tributo al Último de la Fila.

A més, també hi haurà ludoteca, dinar popular, l’actuació de Migro Danza i el foc dels Diables de Casablanca. Diumenge, «destinat principalment al públic familiar», s’organitzarà ludoteca, l’espectacle Tinc un paper i l’actuació del grup Xiula.

Recomanacions personalitzades