Victòria contundent del Santboià a Ascó

L’equip del Baix Llobregat suma la primera victòria de la temporada en la segona jornada de lliga (0-4).

Imatge d’arxiu del partit contra l’Alcarràs // David Ferrer-FC Santboià

Victòria del FC Santboià a Tarragona en la segona jornada del grup 2 de Primera Catalana. L’equip de José Alcaraz ha golejat l’Ascó (0-4) en el primer partit com a visitant i es col·loca amb 4 punts a la classificació.

El conjunt del Baix Llobregat havia empatat (0-0) contra l’Alcarràs a casa en la primera jornada del campionat.

Ferran Roca ha avançat el Santboià al minut 8 de la primera meitat amb un golàs. A la represa, els locals s’han quedat amb 10 jugadors per l’expulsió de Ferran Meseguer per doble amonestació. Juanlu ha marcat el 0-2 des de fora de l’àrea gran i el 0-3 a porta buida després d’un servei de falta. Toni Calvo ha tancat la golejada amb un xut creuat davant la sortida del porter.

El Santboià rebrà el Vilanova a casa en la pròxima jornada.

Fitxa tècnica

FC Ascó: Josep Cabacés (Gerard Domènech), Arnau Cervelló, Óscar Torre, Cristian Santiago (Ram), Marcel Meseguer, Ferran Meseguer, Éric Roda, Cholo, Ñoño (Jorge Granado), Pachu (Álex Fernández) i Quim Cardona (Jani Roca).

FC Santboià: Rafa Leva, Borja Esteve, Mario, Álex Ruiz (Dani Martínez), Iván Romano, Jaime Fuentes (David Olid), Ferran Roca, Carlos Martínez, Juanlu (Chicho), Roland Garrós (Kilian Honorato) i Ferri (Toni Calvo).

Gols: 0-1, Ferri (min 8). 0-2, Juanlu (min 50). 0-3, Juanlu (min 55). 0-4, Toni Calvo (min 85).

Àrbitre: David Caro Gallardo. Targetes grogues a Marcel Meseguer, Arnau Cervelló, Óscar Torre i Cholo i expulsió de Ferran Meseguer per doble amonestació a l’Ascó. Per part del Santboià, targeta groga a Iván Romano.

Estadi: Municipal d’Ascó.

Recomanacions personalitzades