Sant Boi exporta el seu talent empresarial en una trobada a Madrid

L’Ajuntament presenta l’empresa EVARM Technologics ALX a la IV Trobada d’Alcaldes i Alcaldesses per la Innovació, organitzada a Madrid per la Xarxa Innpulso de ciutats compromeses amb la ciència i la innovació.

El director i fundador d’EVARM, Xavier Ribas, en la trobada // Ajuntament

Sant Boi ha participat aquest dimarts a la IV Trobada d’Alcaldes i Alcaldesses per la Innovació de la mà de l’alcaldessa, Lluïsa Moret. El municipi hi ha presentat la iniciativa empresarial local sobre mobilitat sostenible EVARM Technologics ALX en una jornada que ha reunit diverses localitats que formen part de la Xarxa Innpulso de ciutats de la ciència i la innovació.

L’esdeveniment aplega cada any -aquesta vegada en el marc de la Fira South Summit 2019 de Madrid- les més de 70 localitats integrants d’aquesta xarxa. Els alcaldes i alcaldesses hi assisteixen juntament amb una pime, micropime o start-up local que, en menys de dos anys d’existència, hagi destacat per aportar solucions innovadores al seu creixement empresarial.

L’empresa seleccionada enguany, EVARM, es dedica a subministrar vehicles a mida per a usos professionals, especialment vehicles d’altes prestacions i automòbils que s’han de sotmetre a dures condicions de treball. L’empresa compta amb 600 camions i furgonetes que utilitzen combustibles alternatius (GNC, GNL i GLP) per contribuir a reduir la contaminació de l’aire i l’efecte hivernacle. També participen en projectes I+D.

A la trobada, l’empresa ha estat representada pel seu director i fundador, Xavier Ribas, que ha disposat de tres minuts per donar a conèixer la companyia i les seves fortaleses.

En anteriors edicions d’aquest esdeveniment, l’Ajuntament hi havia presentat empreses innovadores de Sant Boi com DNA Family Book, Premium Lab i Ruw.

Recomanacions personalitzades