Victòria prestigiosa de la Santboiana

El degà guanya al VRAC Quesos Entrepinares, vigent campió, per 23-22 i suma la segona victòria en el primer partit al nou Baldiri Aleu.

Una acció del partit // Jordi Elías-UE Santboiana

Triomf prestigiós de la UE Santboiana en la jornada 2 de la Divisió d’Honor. L’equip de Ricardo Martinena s’ha imposat al VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid, vigent campió, (23-22) en el primer partit de lliga al nou Baldiri Aleu.

El degà, que havia debutat amb victòria contra l’Independiente a Santander, comparteix el liderat amb Barça i Complutense Cisneros.

Un assaig de Ramiro Robledo transformat per Jonny Bentley i dos cops de càstig convertits per Bentley han col·locat el 13-0 a la primera meitat. Els visitants han retallat les distàncies abans del descans amb una marca (13-5), i en una gran primera meitat de la Santboiana.

A la represa, el conjunt castellà s’ha posat per davant en el marcador a partir d’un cop de càstig i un assaig transformat (13-15). A la part final, els de Sant Boi han tornat a tenir avantatge gràcies a un nou cop de càstig convertit per Bentley i una marca de Faavae Sila transformada per Bentley (23-15). Els visitants han escurçat les diferències en els últims minuts (23-22).

John Bell, Sacha Casañas, Pedro de la Lastra i Broc Hooper han fet els punts de l’equip de Pucela. Pel que fa als visitants, Oriol Pujol ha arribat als 50 partits amb la samarreta del degà, fet que ha pogut celebrar amb una victòria contra el vigent campió de lliga.

La Santboiana tornarà a jugar al Baldiri Aleu el pròxim cap de setmana i el rival serà el UBU-Colina Clinic de Burgos.

L’equip Sub-23 també ha sumat la victòria

El Sub-23 de la Santboiana s’ha imposat al VRAC Quesos Entrepinares (24-7). A la primera jornada, havia guanyat al camp de l’Independiente (19-71).

Recomanacions personalitzades