La Santboiana guanya la Supercopa de Catalunya

El degà ha derrotat el Barça sobre la nova gespa artificial del Baldiri Aleu (31-14) abans del debut a la Divisió d’Honor 2019/2020.

La Santboiana ha guanyat la Supercopa de Catalunya // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana ha guanyat la Supercopa de Catalunya després d’imposar-se al FC Barcelona per 31-14 en un Baldiri Aleu amb nova gespa artificial. El conjunt de Ricardo Martinena comença la Divisió d’Honor 2019/2020 a Santander el pròxim diumenge.

El primer temps ha començat amb domini blaugrana. L’equip de Sergi Guerrero s’ha col·locat amb un 0-14 favorable a partir de dues marques d’Alfonso Ferrari i Joan Losada transformades per Bautista Güemes en els primers minuts. Passat el quart d’hora, la Santboiana ha retallat les distàncies amb un assaig d’Héctor García transformat per Jonny Bentley. Abans del descans, el degà ha empatat amb un assaig de Javi Orbaneja transformat per Bentley.

A la represa, els de Martinena han estat superiors en el joc i al marcador. Un assaig de Nico Francisquelo i dos de Fred Dorrough, un dels fitxatges, sumats a una transformació de Bentley, han certificat el títol.

L’equip de Sant Boi de Llobregat comença la Divisió d’Honor 2019/2020 al camp de l’Independiente de Santander el pròxim diumenge.

Recomanacions personalitzades