La Santboiana presenta els actes del centenari

El degà del rugbi espanyol comença el ‘Camí del Centenari’ a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm davant més de 200 persones. Un Campionat del Món de rugbi inclusiu i un museu del rugbi a Sant Boi, algunes de les iniciatives previstes.

Una imatge de l’acte // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana va presentar els actes del centenari, que serà el 2021. L’esdeveniment va tenir lloc a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona sota el lema ‘Camí del Centenari’.

Els actes més destacats seran els següents: Campionat del Món de rugbi inclusiu, Test Match Internacional masculí en un estadi d’aforament elevat, potenciació del rugbi femení amb clínics i un Test Match Internacional, Torneig Internacional de Veterans del Centenari, un museu del rugbi a Sant Boi o un documental històric sobre el degà.

Miquel Martínez, president de la Santboiana, va donar la benvinguda al públic i Trino Puig, president de la Comissió del Centenari, va explicar els actes relacionats amb els 100 anys d’història del degà del rugbi espanyol.

Les personalitats institucionals més destacades que van estar a la presentació del centenari són: Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi; Maria Antonia Barragán, regidora d’Esports; Teresa Cunillera, delegada del Govern d’Espanya a Catalunya; Pere Vilà, representant Territorial de l’Esport a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport; Mauricio Benito, representant de la Federació Espanyola de Rugbi; i Ignasi Planas, president de la Federació Catalana de Rugbi. També van assistir socis i patrocinadors.

Recomanacions personalitzades