L’Ajuntament acorda que els actes del centenari de la UE Santboiana siguin «esdeveniment d’interès públic»

La decisió s’ha pres després que el Ple del consistori hagi aprovat per unanimitat aquesta declaració i un manifest de suport al club, degà del rugbi a l’Estat espanyol.

Un moment del ple de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat // UE Santboiana

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha donat el seu suport per unanimitat als actes del centenari (1921-2021) de la UE Santboiana en el Ple del passat 31 de gener. També s’ha acordat que la data sigui declarada «esdeveniment d’interès públic excepcional».

El president del club, Miquel Martínez, ha presentat el calendari d’activitats previstos per a la celebració i l’alcaldessa, Lluïsa Moret, ha llegit un manifest de suport al centenari del degà del rugbi espanyol.

Recomanacions personalitzades