Sant Boi organitza un concurs de fotografies a Instagram per commemorar el 8 de març

Les imatges, en les quals variarà el tema cada setmana, volen reflectir la igualtat entre les dones i els homes. Les instantànies es poden publicar a la xarxa social fins al 6 de març amb l’etiqueta #igualtatstboi8m19

Cartell que anuncia el concurs a Instagram // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi ha convocat un concurs de fotografies a Instagram. La iniciativa vol reflectir la igualtat entre les dones i els homes i “visibilitzar les desigualtats i discriminacions en accions quotidianes”, segons ha explicat el consistori en un comunicat. Corresponsabilitat i conciliació, sororitat, comunicació no sexista i esport femení. Aquests són els temes del concurs, que aniran variant cada setmana.

Les fotografies s’han de publicar a Instagram fins al 6 de març amb l’etiqueta #igualtatstboi8m19. El concurs, batejat com ‘8 de març. Fotografiem la igualtat entre dones i homes’ estableix que les imatges publicades han de versar sobre un tema diferent cada setmana.

El veredicte del jurat es desvelarà el mateix 8 de març i el premi s’entregarà el dia 11. Els usuaris podran escollir la fotografia i el jurat triarà les quatre guanyadores (una per tema) d’entre les 20 preseleccionades. Els premiats rebran un lot de llibres que l’Ajuntament de Sant Boi adquirirà a llibreries adherides al projecte Contes per la Coeducació.

Recomanacions personalitzades