La Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat s’obre a Instagram

L’onzena edició del concurs «Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat» busca les millors fotos de la comarca amb la temàtica «La llum a la primavera». Com a novetat, enguany s’obre una categoria per a fotos realitzades a través de la xarxa social Instagram.

Després de l’èxit de participació dels darrers anys, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha posat en marxa la onzena edició de la “Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat”, un concurs que té com a principal objectiu potenciar i difondre els atractius turístics de la comarca.

La paraula fotografia prové del grec i significa «dibuixar amb llum», així que els organitzadors del concurs conviden a captar imatges amb la claror que aporta la primavera i que inunda el Baix Llobregat. Sota la temàtica “La llum a la primavera”, s’anima aquest any als participants a trobar les millors imatges als paratges de la comarca que, sota la llum de la primavera, reflecteixin la seva bellesa, singularitat i espectacularitat.

Concurs_fotos_Baix Llobregat

 

Aquest any s’obre una nova categoria per a fotògrafs que utilitzin la xarxa social Instagram. En aquest cas simplement s’ha d’utilitzar l’etiqueta #primaverabaixllobregat a l’hora de publicar una fotografia a Instagram.

Premis d’oci al Baix Llobregat

Cada concursant pot enviar un màxim de tres fotografies i aquestes han de estar fetes al Baix Llobregat. Les fotografies es poden presentar en format digital abans del 13 de juny al formulari que es troba a la pàgina web del concurs. El veredicte del jurat es farà públic el 23 de juny a la web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

El primer premi serà una càmera fotogràfica Nikon 2700, una nit amb esmorzar per a dues persones  al Gran Hotel Rey Don Jaime de Castelldefels, dues visites guiades en diumenge a la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, i un sopar per a 2 persones al restaurant Petit Bonet de Sant Climent de Llobregat. El segon premi consisteix en una nit amb esmorzar per a dues persones a l’hotel Sidorme Viladecans, dues entrades al circuit de maquetes del parc Catalunya en Miniatura i al Bosc Animat de Torrelles de Llobregat, i un àpat per a dues persones al restaurant Samaranch Park de Molins de Rei. Per últim, el tercer premi obtindrà dues entrades al Parc Arqueològic Mines de Gavà, i un àpat per a dues persones al Restaurant Asador Alambí de l’hotel Hesperia Sant Just.

La categoria de fotografies presentades a la xarxa social Instagram tindrà un únic premi, consistent en un curs de windsurf per a dues persones al Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels i un menú degustació per a dues persones al restaurant Ona Nuit del Prat de Llobregat.

Recomanacions personalitzades