Sant Boi celebra dos Dies Bojos per afavorir el consum i fer front a la crisi

Comerços, hotels, restaurants, concessionaris de cotxes, cinemes, museus i complexos esportius de la ciutat proposen múltiples ofertes, descomptes i promocions especials per desafiar la crisi i incentivar el consum durant el divendres 30 i dissabte 31 de maig en la tercera edició d’aquesta particular campanya de promoció de l’economia local. 

Dos joves són la imatge promocional dels Dies Bojos // Ajuntament de Sant Boi

Dos joves són la imatge promocional dels Dies Bojos // Ajuntament de Sant Boi

La principal novetat d’enguany és la promoció del Gremi d’Hostaleria de Sant Boi amb l’oferta de «canya + tapa» per 2 euros en una quinzena d’establiments de la ciutat. A més, 13 restaurants de l’associació Degusta proposen tastar un «Menú Boig» i regalen copes si es demana vi amb el menú.

Una altra de les novetats és el mercat d’artesania We art que estarà situat dissabte de 9 del matí a 10 de la nit als carrers de Víctor Balaguer, Lluís Pascual i Francesc Macià. L’objectiu d’aquesta proposta és que els dos dies bojos no passin desapercebuts i que la ciutadania hi participi activament.

Shopping Night

Més de 200 comerços de Sant Boi associats a Sant Boi una Gran Botiga i El Carrer regalaran l’IVA dels seus productes als clients. Els botiguers donaran als clients un val per l’import equivalent a l’IVA per què facin una segona compra un altre dia. Els mercats Torre de la Vila i Ciutat Cooperativa també ofereixen promocions especials.

Per afavorir el consum fins ben entrada la nit, el divendres 30 de maig s’ha organitzat la Shopping Night, on es podrà gaudir de concerts de música i desfilades de moda al principal eix de botigues de la ciutat. Al carrer Girona hi haurà animació musical, mentre que al carrer de Montmany es farà la desfilada de moda.

Aniversari del mercat de pagès

Una estona abans, divendres a la tarda, el mercat de pagès de la rambla Rafael Casanova celebra el seu segon aniversari i sortejarà entre tots els que comprin els productes frescos del Parc Agrari un cistell de fruites i verdures, sopars i una subscripció a la revista Cuina. 

Durant els Dies Bojos, a més, tres hotels de la ciutat reservaran part de les seves habitacions a un preu de 15 euros la nit i els restaurants oferiran un menú especial amb productes de la comarca i una copa de vi gratis als clients.

A més el món de motor s’hi suma amb força aquests dies de descomptes i regals i els 15 concessionaris de l’associació ‘Sant Boi Ciutat del Motor’ posen a la venda 50 cotxes als preus més bojos. I per tenir el cotxe net i amb el dipòsit ple la benzinera Repsol de Can Calderon regala un rentat amb una despesa de 50 euros en carburant.

Esports i cultura també a preus reduïts

Els complexos municipals La Parellada, Can Massallera i l’Olivera i els complexos de gestió privada Pau Gasol i Accura oferiran la matrícula gratis. El Complex Baldiri Aleu també ofereix el primer mes la quota sense IVA.

Els cinemes de la ciutat, juntament amb Can Barraquer, les Termes Romanes i la Torre de Benviure, també han decidit no quedar-se fora de la campanya: oferiran dos entrades al preu d’una.

Recomanacions personalitzades