Un nou pla d’ocupació dóna feina durant sis mesos a 43 persones que estaven a l’atur

43 persones de la ciutat que estaven a l’atur treballaran durant sis mesos per a l’Ajuntament de Sant Boi en tasques de manteniment urbà, jardineria i neteja de la via pública. La selecció dels contractats s’ha fet tenint en compte la situació socioeconòmica i familiar dels candidats.

Un treballador contractat en el pla d'ocupació fent treballs de jardineria // Ajuntament de Sant Boi

Un treballador contractat en el pla d’ocupació fent treballs de jardineria // Ajuntament de Sant Boi

El pla d’ocupació de manteniment d’espais i equipaments públic cofinançat per l’Ajuntament de Sant Boi i l’Àrea Metropolitana de Barcelona permetrà tornar temporalment al mercat de treball a 43 persones que estaven a l’atur. Els seleccionats treballaran durant sis mesos per a l’Ajuntament de Sant Boi en tasques de manteniment urbà, jardineria i neteja de la via pública.

El procés de selecció dels 43 contractats ha anat a càrrec de l’empresa municipal Coressa, que ha gestionat un total de més de 400 sol·licituds. Segons han informat fonts municipals, la situació socioeconòmica familiar ha estat un dels factors clau tinguts en compte a l’hora de fer la selecció. Altres factors han estat les càrregues familiars, la disponibilitat de temps i l’experiència i la idoneïtat per dur a terme les tasques requerides.

Més enllà d’aquests aspectes, els requisits bàsics eren estar a l’atur sense cobrar cap mena de prestació, no haver participat en el darrer any i mig en altres programes ocupacions i portar inscrits almenys un any al padró municipal d’habitants de Sant Boi.

Recomanacions personalitzades