La Santboiana trenca la ratxa negativa

L’equip de Ricardo Martinena s’imposa al CR La Vila (41-28) al Baldiri Aleu i acaba amb la mala dinàmica de resultats de les últimes jornades. Afa Tauli arriba a les 100 marques amb el degà.

Afa Tauli ha arribat a les 100 marques // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana ha trencat la ratxa negativa de resultats de les últimes jornades després de guanyar al CR La Vila per 41-28 a casa en la jornada 16 de la Divisió d’Honor. Amb aquesta victòria, el degà se situa a la setena posició de la classificació amb 40 punts i a dos de la zona de play-off, que marca el FC Barcelona. L’equip blau també afegeix el bonus ofensiu.

El primer temps ha tingut un clar domini santboià en el joc i s’ha traduit al marcador. Jonny Bentley, Marco Mason, Marcos Puig i Paul Slater han aconseguit les marques locals. Mason ha sumat dues transformacions. El conjunt visitant ha puntuat a partir d’un assaig transformat. Al descans, s’ha arribat amb 24-7.

A la represa, un assaig de Slater transformat per Mason ha ampliat l’avantatge del degà (31-7). L’equip alacantí ha reduït les diferències amb un assaig de càstig i un assaig transformat (31-21). Als últims minuts, els de Sant Boi han tancat el partit amb dues marques d’Afa Tauli i Martí Vicente. La Vila, amb un últim assaig transformat, ha situat el 41-28 definitiu. Tauli ha aconseguit el seu assaig número 100 a la Divisió d’Honor amb la samarreta de la Santboiana en una jornada històrica. Tauli empata amb Albert Malo, ex-jugador del degà, i Iván Criado en aquest selecte grup. La UE Santboiana visitarà el camp de l’Hernani en la pròxima jornada del campionat.

Derrota del sènior B masculí

El sènior B ha perdut davant el RC L’Hospitalet a La Feixa Llarga (31-5) en la jornada 17 de la Divisió d’Honor B. Amb aquesta derrota, el conjunt de Diego Godoy i Paco Baena se situa a la vuitena posició de la classificació amb 33 punts. El pròxim partit serà contra el Montcada al Baldiri Aleu.

Recomanacions personalitzades