Derrota de la Santboiana a Madrid

El degà cau al camp del Complutense Cisneros (33-27) però suma els bonus ofensiu i defensiu. És la quarta derrota consecutiva i es queda a quatre punts del play-off.

Imatge d’arxiu del partit de la primera volta // Jordi Elías-UE Santboiana

La Santboiana va perdre contra el Complutense Cisneros a l’Estadi Central de Madrid (33-27) en la jornada 15 de la Divisió d’Honor. Tot i la derrota, el degà va sumar els bonus ofensiu i defensiu. L’equip blau té 35 punts i es queda a quatre punts de la zona de play-off, que marca el Colina Clínic de Burgos.

El primer temps va acabar amb victòria parcial del conjunt madrileny (20-12). Els visitants van puntuar amb un assaig de Marco Mason transformat per Jonny Bentley i una marca de Dean Rossouw. Dos cops de càstig i dues marques transformades van donar avantatge als locals.

A la represa, la Santboiana es va posar a un punt del rival a partir d’un assaig d’Afa Tauli transformat per Mason. El Complutense Cisneros es va tornar a posar amb avantatge amb un cop de càstig però el degà es va posar un altre cop per davant amb un assaig d’Aleix Buira. L’equip de Ricardo Martinena no va poder mantenir el triomf i dues marques dels madrilenys al tram final eren definitives. Un cop de càstig de Mason va permetre als del Baix Llobregat sumar el bonus defensiu. És la quarta derrota consecutiva i la novena en total a la lliga regular.

El pròxim partit de la Santboiana serà contra el CR La Vila al Baldiri Aleu.

Recomanacions personalitzades