Sant Boi celebra el Dia Europeu de la Mediació amb una xerrada adreçada al món de l’esport

Sota el lema ‘Team of rivals… temps de cercle’, Can Massallera ha acollit la tercera edició d’una jornada de diàlegs entre àrbitres, pares, mares i entrenadors. El municipi és un dels pioners a crear un servei municipal de mediació.

Trobada del Dia Europeu de la Mediació // Ajuntament de Sant Boi

L’equipament de Can Massallera ha celebrat la tercera edició del Dia Europeu de la Mediació. Sota el lema, ‘Team of rivals… temps de cercle’, la jornada ha servit per establir un diàleg entre l’àmbit de la mediació el de l’esport. Segons ha informat l’Ajuntament de Sant Boi en un comunicat, l’acte ha comptat amb la presència de la tinenta d’Alcaldia de Ciutat Educadora, Alba Martínez, i la regidora d’Esports, María Antonia Barragán.

A la jornada, han participat àrbitres, pares, mares, esportistes i entrenadors. Tots ells “han compartit un espai de diàleg amb l’objectiu de millorar la convivència i la competitivitat mitjançant l’autocontrol emocional i la comprensió de les necessitats i els interessos de la resta de participants”.

Servei Municipal de Mediació

L’Ajuntament de Sant Boi ha sigut pioner en la creació del seu propi Servei Municipal de Mediació, que funciona des de l’any 2006. El municipi ha signat el manifest institucional del Dia Europeu de la Mediació, una plataforma ètica formada per administracions públiques, institucions i societat civil amb l’objectiu de difondre i resoldre la resolució pacífica dels conflictes.

Recomanacions personalitzades