El Santboià cau al camp de l’Horta

L’equip de Sant Boi de Llobregat perd davant el conjunt hortenc (2-0) i es queda a nou punts de la permanència.

Una acció del partit // David Ferrer-FC Santboià

Després de la victòria contra el Sant Andreu el diumenge passat, el Santboià va caure al camp de l’Horta (2-0) en la jornada 25 de Tercera Divisió. L’equip de «Piti» Belmonte és penúltim a la classificació amb 14 punts i està a nou punts de la zona de salvació, que marca el Sants.

La primera part va acabar sense gols al Feliu i Codina. A la represa, van arribar els dos gols de l’Horta. Marc Río, a l’inici de la segona part, i Nono, als minuts finals, van marcar per al conjunt de Nacho Castro. El Santboià van marxar sense puntuar del Feliu i Codina i segueix enfonsat en la zona de descens.

El Santboià rebrà l’Europa a casa el pròxim cap de setmana en la propera jornada.

Fitxa tècnica

UA Horta: Carles Santaló, Guillem Rodríguez, Javi Morales, Vives, Nono, Marc Río (Pimentel), Adri Lledó (Nahuel), Jordán Gutiérrez, Genís Blasco, Carlos Gilbert (Barrera) i Arnau Campeny.

FC Santboià: Rafa Leva, Max Llovera, Álex Ruiz, Borges, Víctor Márquez (Pol Ros), Carlos González, Guillermo Torres (Roger Escamilla), Marc Vicente (Juanma Baeza), Marc Hervías, Carlos Martínez i Sergi Caballero.

Gols: 1-0, Marc Río (min 54). 2-0, Nono (min 87).

Àrbitre: Rubén Mancera Antón. A l’equip local, targetes grogues a Adri Lledó i Vives. Per part del Santboià, targetes grogues a Sergi Caballero i Rafa Leva. Expulsió de Carlos Martínez per doble amonestació.

Estadi: Feliu i Codina.

Recomanacions personalitzades