Victòria meritòria del Santboià

L’equip de «Piti» Belmonte aconsegueix el primer triomf del 2019 després d’imposar-se al Sant Andreu per 1-0 a casa i trenca una ratxa negativa de vuit derrotes consecutives. La distància amb la permanència és de vuit punts.

Celebració del gol de la victòria local // David Ferrer-FC Santboià

Primera victòria de l’any del FC Santboià en un matí plujós. L’equip del Baix Llobregat va guanyar el Sant Andreu (1-0) al Joan Baptista Milà en la jornada 24 de Tercera Divisió. Amb el triomf, els de «Piti» Belmonte tenen 14 punts i estan en la penúltima posició de la classificació a vuit punts de la salvació.

El primer temps va acabar sense gols i amb igualtat sota la pluja. A la represa, el Santboià es va quedar amb deu jugadors per l’expulsió de Juanlu Estévez per doble amonestació al minut 80. L’equip de Mikel Azparren no va poder aprofitar la superioritat numèrica a la part final i els vermells es van sobreposar.

Quan el partit arribava als últims instants, Sergi Caballero va marcar el gol de la victòria local a porta buida després d’una centrada de Borges. És el quart triomf de la temporada del conjunt de Sant Boi de Llobregat i trenca una ratxa negativa de derrotes. Primera victòria de «Piti» Belmonte a la banqueta del Santboià després de tornar al club per la destitució de Juan Camilo Vázquez. El Santboià visitarà el camp de l’Horta en la pròxima jornada del campionat.

«Piti» Belmonte destaca el valor de la victòria

L’entrenador del Santboià, en una entrevista al programa En joc de La Xarxa, va afirmar que l’expulsió de Juanlu havia estat una motivació extra per a l’equip de Sant Boi de Llobregat per guanyar els tres punts. «El partit ha acabat de la millor manera, amb victòria, després de massa derrotes seguides», va explicar. El tècnic va destacar aquesta victòria per l’entitat del rival i confia en seguir competint en els pròxims partits sense pensar a llarg termini. «Si mirem massa lluny seria perjudicial per l’equip i no ens aportaria res positiu», va dir «Piti» Belmonte.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Max Llovera, Álex Ruiz, Borges, Víctor Márquez, Juanlu Estévez, Jota (Pol Ros), Carlos González (Sergi Caballero), Guillermo Torres (Dani Martínez), Marc Hervías i Carlos Martínez.

UE Sant Andreu: Segovia, Llamas, Villar, Miranda, Noguera, David López (Ferran Jutglà), Óscar Muñoz, Gallego, Carlos Martínez (Kuku), Josu i Guillem (Felipe Sá).

Gols: 1-0, Sergi Caballero (min 89).

Àrbitre: Pau Serrat Susi. Targetes grogues a Carlos Martínez, Carlos González, Sergi Caballero i Rafa Leva i expulsió de Juanlu Estévez per doble amonestació per part del Santboià. Targetes grogues a Villar, Guillem, Ferran Jutglà, Miranda i Felipe Sá a l’equip visitant.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 500 persones.

 

Recomanacions personalitzades