Victòria treballada de la UE Santboiana contra l’Hernani

El degà del rugbi espanyol va guanyar al País Basc en un partit ajustat (0-5) i es consolida en les posicions de play-off.

Hernani 0 – 5 UE Santboiana // Jordi Elías — UE Santboiana

La Unió Esportiva Santboiana es va emportar la victòria d’Hernani (0-5) en un partit igualat i que es va resoldre per un assaig de diferència. L’equip entrenat per Lewis Williams suma la segona victòria consecutiva i ocupa la cinquena posició de la taula classificatòria amb 28 punts.

A la primera meitat, hi havia molta igualtat i les defenses es van imposar als atacs. Al descans, el resultat era d’empat a 0. La Santboiana imposava el seu joc a la segona part i Nil Baró va aconseguir un assaig decisiu que donava la victòria als visitants.

El resultat suposa el segon triomf consecutiu dels de Sant Boi. La UE Santboiana rebrà el Bizkaia Gernika el pròxim cap de setmana. L’equip de Lewis Williams buscarà una nova victòria.

Recomanacions personalitzades