La dansa contra la violència masclista, en imatges

Un espectacle de dansa a Can Castells ha pres el fil de les Veus contra la Violència Masclista. Les escoles de ball de Sant Boi L’Estudi i Loida Grau han utlitlizat el cos per expressar el rebuig a la violència contra les dones, amb la col·laboració de la ballarina Isabel Oller i l’entitat Cultura F. 

Aquest és el vídeo de l’espectacle, que es va fer diumenge 26 de novembre en el marc del Dia contra la Violència Masclista:

Vídeo: Ajuntament de Sant Boi

L’acte va incloure també la lectura del manifest institucional del Dia Contra la Violència Masclista. Aquestes són les imatges de l’espectacle.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Fotos: Cristina Diestro — Ajuntament de Sant Boi

Més activitats durant la setmana

Els actes del 25-N no es queden aquí i s’allarguen durant aquesta setmana. S’ha organitzat l’exposició ‘L’enginy (in)visible. Dones i tecnologia. Passat, present i futur’. Es podrà veure fins dijous 30 de novembre a Can Massallera. A més, les dues biblioteques de Sant Boi fan una exposició de llibres contra la violència masclista amb el títol ‘Dones sense por’.

El programa d’actes seguirà aquest dimecres 29 amb la xerrada ‘La violència no és un joc. Ens hi va la vida. No juguis amb el llenguatge’, a les 18:30 a Can Massallera. Per últim, el dijous 30 a les 18:30 la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer acollirà la xerrada – tast de filosofia ‘La dona trencada de Simone de Beauvoir’.

Recomanacions personalitzades