Reconeixement a més de 800 esportistes de Sant Boi

L’Ajuntament ha premiat 139 esportistes de 35 equips que han tingut èxits en la temporada 2018/2019.

Un moment de l’acte // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha fet un reconeixement a més de 800 esportistes que han triomfat en la temporada 2018/2019 en un acte presentat per Jordi Robirosa.

L’esdeveniment s’ha realitzat als jardins del Centre d’Art Can Castells. L’alcaldessa, Lluïsa Moret, i la regidora d’Esports, Maria Antonia Barragán, han entregat una placa commemorativa com a premi als èxits esportius.

El Club de Beisbol i Softbol Sant Boi amb la consecució de la Copa del Rei del sènior masculí i el Campionat d’Espanya del sub-16 femení i del sub-11 mixte ha destacat a l’apartat col·lectiu. També ressenyar que un equip del Club de Dardos Goyos ha estat subcampió d’Europa i setè al Mundial.

Judith Corachán, Pau Capell, Sergio Garrote, Anna Puig, Selene Cabello, Roser Jonàs, Ricardo Arroyo, José Antonio Arévalo, Ramon Ulldemolins, Carla Sanz, Nuria Bordanoba, Maria Salas i Mariona Domero han destacat individualment.

També s’han entregat els premis especials a les tasques de diverses persones i entitats que tenen un especial interès tant esportiu com social. Aquests han sigut: Club Atletisme Sant Boi, Running Parc Sanitari Sant Joan de Déu, CD Marianao Poblet, Escola de Ciclisme del Club Ciclista Sant Boi, Seminari de Professorat d’Educació Física o Quadis. Josep Chalmeta (Club d’Escacs Sant Boi) i Ferran Jou (Club Billar Sant Boi) han rebut la distinció individual.

Recomanacions personalitzades