El CBS Sant Boi és campió de la Copa del Rei de beisbol

El primer equip aconsegueix el sisè títol després d’imposar-se al Tenerife Marlins a les semifinals i a l’amfitrió, el San Inazio, a la final.

El CBS Sant Boi és campió de Copa // RFEBS

El CBS Sant Boi es va proclamar campió de la Copa del Rei 2019 de beisbol després de la victòria contra l’amfitrió, San Inazio de Bilbao, a la final (7-3).

El primer equip suma el sisè títol de la història i està empatat amb el Tenerife Marlins Puerto Cruz al palmarès. Tercer trofeu de les últimes cinc edicions que guanyen els santboians.

La final entre bascos i santboians era inèdita fins ara. El conjunt del Baix Llobregat va ser superior a l’amfitrió durant tot el partit (7-3) i es va emportar el títol. A la Lliga Nacional, el CBS Sant Boi va perdre la sèrie al camp del San Inazio però a la Copa el resultat va ser diferent.

El CBS Sant Boi es va classificar per a la final després d’imposar-se al Tenerife Marlins Puerto Cruz a la primera semifinal (5-3). En la jornada de la primera volta de la Divisió d’Honor, el Tenerife Marlins va guanyar els dos partits a Sant Boi de Llobregat però a la Copa l’equip de Candelario Díaz va ser superior al conjunt canari. Els catalans van tenir un gran inici en què es van col·locar amb un 5-0 favorable i va ser decisiu. El San Inazio es va desfer del Astros Valencia (11-7) a la segona semifinal.

Edgar Rodríguez, jugador del CBS Sant Boi, va ser nomenat MVP del torneig.

Recomanacions personalitzades