El CBS Sant Boi de beisbol planta cara però cau contra el líder

L’equip de Candelario Díaz perd la sèrie davant el Tenerife Marlins a casa en la quarta jornada de la Lliga Nacional.

Una acció del partit entre CBS Sant Boi i Tenerife Marlins // Jordi Cortadella

Doble derrota de l’equip sènior de beisbol del CBS Sant Boi contra el Tenerife Marlins Puerto de la Cruz. El conjunt de Candelario Díaz va perdre els dos partits de la sèrie davant el primer classificat en la quarta jornada de la Divisió d’Honor.

L’equip visitant va guanyar el primer partit (4-14). Els locals van plantar cara al líder i van tenir opcions fins al cinquè ‘inning’, quan el marcador era de 4-5, però un parcial de 0-9 favorable al conjunt canari a partir del sisè ‘inning’ va ser definitiu.

En el segon enfrontament, els de Sant Boi van anar per davant (2-0) fins al quart inning i l’equip de Tenerife va agafar avantatge al cinquè inning (3-4). Els santboians van estar dins del partit fins al setè inning (3-5), però al vuitè els Marlins es van escapar al 4-10 final.

El CBS Sant Boi està a la zona baixa de la classificació amb 1 victòria i 7 derrotes després de quatre jornades i el pròxim partit serà al camp del CBS Miralbueno de Saragossa.

Recomanacions personalitzades