Doble derrota del CBS Sant Boi de softbol

L’equip sènior entrenat per Xavi Civit perd els dos partits de la sèrie contra el Fènix València a casa en la sisena jornada de la Divisió d’Honor.

Imatge d’arxiu d’un partit de l’equip sènior de softbol // Carles Cerdà

Doble derrota de l’equip sènior de softbol del CBS Sant Boi en la sisena jornada de la Lliga Nacional. L’equip de Xavi Civit va perdre els dos partits a casa  de la sèrie davant el Fènix València, segon classificat.

El conjunt visitant es va imposar en el primer partit per 2-6 i també es va emportar el segon enfrontament (2-5). Amb aquest resultat, l’equip de Sant Boi de Llobregat baixa a la sisena posició de la taula classificatòria amb sis victòries i sis derrotes en dotze partits.

El pròxim partit serà el cap de setmana del 27 i 28 d’abril al País Basc davant el Atlético San Sebastián, en la setena jornada de la Divisió d’Honor

Recomanacions personalitzades