La Fira del Llibre, les activitats infantils i el ‘Poetry Slam’, protagonistes de Sant Jordi

Les signatures d’autors locals i un mercat medieval amb parades d’artesania completen les iniciatives previstes en una Diada que se celebrarà en el primer laborable després de la Setmana Santa.

Els carrers de Sant Boi, plens de gent, en la Diada de Sant Jordi de 2018

Les parades de llibres i de roses tradicionals per Sant Jordi estaran acompanyats enguany a Sant Boi pel ‘Llobregat Poetry Slam’, una competició de poesia, que recrea un combat de boxa en el qual els aspirants s’enfronten a través dels seus versos. En aquesta ocasió, i per cinquè any consecutiu, Sant Boi acollirà la final del campionat de ‘Poetry Slam’. Estaran presents els set finalistes i el guanyador o guanyadora representarà a la comarca del Baix Llobregat en la final estatal.

A més del ‘Poetry Slam’, la ciutat s’omplirà com sempre de llibres i roses per commemorar la Diada de Sant Jordi. Durant tot el dia, les llibreries Isart, Barbús, Abacus i Còmics Roymac estaran presents a la Fira del Llibre, que també comptarà amb la participació d’entitats culturals i ciutadanes. Els contes també seran protagonistes amb la ‘Guia de contes per a la coeducació’.

Signatures d’autors locals

Els escriptors santboians signaran els seus llibres durant tot el dia a diferents espais. Així, Raquel Gu, Amadeu Alemany, Herminia Touzon, Vicente Corachán, Andrés Castro, Vicente Corachán, Fructuoso García i Víctor Vera compartiran les seves experiències amb els lectors en cerca d’una signatura. Els espectacles de circ i un concurs literari de cartells també amenitzaran la jornada.

La música i l’exhibició dels alumnes dels instituts Ítaca i Rubió i Ors que participen en el ‘Poetry Slam’ seran algunes de les activitats que tindran lloc durant la tarda. Les accions més tradicionals, com el bateig del ‘gegantó Aurèlius’ i les sardanes compartiran el protagonisme al carrer amb el Mercat Medieval, on hi haurà parades d’artesania.

Malgrat ser un dia laborable, les previsions climatològiques i de participació són positives en una Diada de Sant Jordi que se celebrarà l’endemà del final de les vacances de Setmana Santa.

Recomanacions personalitzades