Empat del Santboià a Ascó en la jornada intersetmanal

L’equip de Sant Boi de Llobregat empata al camp de l’Ascó en el partit avançat per les festes de Setmana Santa (1-1).

Borges va marcar el gol de l’empat // David Ferrer-FC Santboià

El FC Santboià va empatar a 1 al camp de l’Ascó en la jornada avançada per les festes de Setmana Santa. L’equip de «Piti» Belmonte segueix en la penúltima posició de la classificació amb 26 punts, a nou de la salvació, quan queden quatre jornades per a la finalització de la temporada i s’apropa al descens matemàtic.

L’equip tarragoní es va avançar amb un gol de Víctor Bertomeu després de culminar una jugada i va disposar de més ocasions per ampliar l’avantatge però no les va aprofitar. Borges va aconseguir l’empat per als de Sant Boi després d’un servei de còrner i aprofitant una pilota morta a l’àrea local. A la represa, les dues formacions ho van intentar però el partit va acabar amb empat. Aquest resultat no és suficient per al conjunt del Baix Llobregat en la lluita per la permanència.

El Santboià rebrà la Pobla de Mafumet, filial del Nàstic de Tarragona, a casa en la jornada 39 el dissabte 27 d’abril a les 17 hores. Els altres rivals abans d’acabar la lliga són: Sants, L’Hospitalet i Santfeliuenc.

Fitxa tècnica

FC Ascó: Brull, Felipe (Xavi Jaime), Artur Gòdia, Enric Bernat, Víctor Bertomeu (Toldrà), Marcel Meseguer, Marc Fabregat, Ousman, Riki, Sergi Masqué i Parra.

FC Santboià: Àlex Espinet, Max Llovera, Álex Ruiz (Víctor Márquez), Borges, Jota, Carlos González, Roger Escamilla (Pol Ros), Kilian Honorato, Marc Hervías, Alfonso Castellano (Guillermo Torres) i Sergi Caballero.

Gols: 1-0, Víctor Bertomeu (min 15). 1-1, Borges (min 26).

Àrbitre: Jonathan Miguel Teruel. Targetes grogues a Marc Fabregat, Sergi Masqué, Toldrà i Parra a l’Ascó. Targetes grogues a Max Llovera, Jota i Marc Hervías per part del Santboià.

Estadi: Camp d’Esports Municipal d’Ascó.

Recomanacions personalitzades