Jordi Garcia es rodeja d’independents en la llista de Junts per Sant Boi

17 dels 35 candidats de la llista posconvergent són independents al partit, que denuncia falses promeses com les obres de la C-245 o el trasllat de la caserna militar.

Imatge de la llista del partit // Junts per Sant Boi

L’espai posconvergent muta i, després de guanyar les primàries del PDECat, Jordi Garcia s’ha rodejat d’independents del partit per formar la seva llista a les eleccions municipals, a les quals es presentarà sota la marca Junts per Sant Boi.

Un total de 17 de les 35 persones que formen part de la candidatura no són militants del partit i, per tant, concòrren en qualitat d’independents a les eleccions locals. També hi ha un representant de les joventuts de la formació, les JNC. «És una llista electoral transversal», ha descrit la formació política a través d’un comunicat. «Una llista de poble amb molts independents que provenen de diverses entitats i de la societat civil de la ciutat», han afegit.

Junts per Sant Boi aposta per «la influència que la vida dels barris genera en la política municipal». «Les activitats diverses, vives i dinàmiques, que conformen el dia a dia dels barris són l’eix vertebrador de l’activitat global, en majúscules, on es resumeix l’essència de Sant Boi», han sentenciat.

De forma simbòlica, l’eurodiputat Ramon Tremosa tanca la llista en la posició número 25, abans dels 10 suplents. Sota les sigles de CiU, aquest espai polític va aconseguir un regidor a les passades eleccions municipals.

Lamenten promeses no fetes realitat i proposen un espai firal permanent

En el seu comunicat, la formació posconvergent ha lamentat la «pèrdua» de l’Ateneu Santboià. «Caldrà treballar amb fermesa per conservar l’Ateneu Familiar i construir un nou Ateneu Santboià», han opinat. També han anunciat la seva intenció de «construir un palau firal permanent i multifuncional».

D’altra banda, també han criticat la no arribada del Trambaix i el Metro a la ciutat i algunes promeses que no s’han acabat de complir, com les obres de la C-245, la desaparició de la caserna militar del centre de la ciutat i la retirada de la central elèctrica. «No han estat res més que promeses, promeses moltes d’elles electoralistes», han denunciat.

Jordi Garcia, en el moment de jurar el seu càrrec com a regidor // Maria Rubio
Jordi Garcia, en el moment de jurar el seu càrrec com a regidor ara fa quatre anys // Arxiu

La llista completa de Junts per Sant Boi a les eleccions municipals 2019

1. Jordi Garcia Mas
2. Ramon Barau Requena(Ind.)
3. Olga Garcia Piernas
4. Esther Bascuñana Garcia
5. Joan Alegret Massafont
6. Jaume Icart Blanco
7. Pili Lopez Montfort(Ind.)
8. Joan Carles Alfonso Mitjans(Ind.)
9. Maribel Gómez Huertas
10. Samuel Diaz Bernal
11. Josep Casemajor Ros
12. Ester Medina Priego(Ind.)
13. Alfonso Flores Luque
14. Sergi Dotú Casanovas(Ind.)
15. Pepi Aparici Brugués(Ind.)
16. Víctor Valero Sanchez(JNC)
17. Carme Torres Colonques(Ind.)
18. Marc Martinez Vendrell
19. Jaume López Bellés
20. Imaculada Sabaté Garcia(Ind.)
21. Alba Zamorano Bielsa(Ind.)
22. Ricardo Abellán Romero
23. Nati Vázquez Garcia(Ind.)
24. Joan Jordà Mateu
25. Ramon Tremosa Balcells(Ind.)

Suplents

1. César Clemente Sanz
2. Angela Alvarez Guirao
3. Palmira Lanero Gonzalo
4. Francesc Rovira Ribas(Ind.)
5. Montserrat Vives Navarro(Ind.)
6. Lluis Ramos De Gispert(Ind.)
7. David Acedo Pérez
8. Mercè Elvira De Miguel(Ind.)
9. Marcel Senpau Tort(Ind.)
10. Daniel Gómez Jurado (Ind.)

Recomanacions personalitzades