El CBS Sant Boi de softbol s’emporta el derbi davant el Viladecans

L’equip de Sant Boi guanya els dos partits de la sèrie al camp del CB Viladecans en el derbi del Baix Llobregat corresponent a la cinquena jornada de la Divisió d’Honor.

Imatge d’arxiu d’un partit del sènior de softbol // Carles Cerdà-CBS Sant Boi

Doble victòria de l’equip sènior de softbol del CBS Sant Boi en la cinquena jornada de la Lliga Nacional. Les jugadores de Xavi Civit van guanyar els dos partits del derbi contra el CB Viladecans fora de casa.

L’equip de Sant Boi de Llobregat es va imposar en un primer partit igualat (1-2) i es va emportar el segon enfrontament de forma clara (2-9). Amb aquest triomf en el derbi comarcal, el conjunt de Xavi Civit es col·loca a la cinquena posició de la taula classificatòria amb sis victòries i quatre derrotes.

El pròxim partit del CBS Sant Boi serà davant el Fènix València a casa en la sisena jornada.

Recomanacions personalitzades