Pau Capell guanya la Patagonia Run

El corredor santboià va aconseguir la victòria a terres argentines en la segona prova de la temporada 2019 del Ultra Trail World Tour.

Pau Capell, centre, al podi de la cursa // Marcelo Tucuna/ Patagonia Run

Pau Capell va tornar a aconseguir el triomf en una altra cursa. Aquesta vegada va ser la Patagonia Run (Argentina), en la segona prova de la temporada 2019 del Ultra Trail World Tour. El corredor santboià va completar el recorregut de 170 kilòmetres en 19 hores i 9 minuts a la localitat de San Martín de los Andes.

L’argentí Sergio Pereyra, segon, i el polonès Krystian Ogly, tercer, van completar el podi de la cursa per darrere de Capell.

L’esportista de Sant Boi de Llobregat va guanyar la Transgrancanaria a les Illes Canàries en l’estrena d’aquesta temporada a finals del mes de febrer. El pròxim repte del Ultra Trail World Tour per a Pau Capell serà Cerro Rojo (Mèxic) el 27 d’abril.

Recomanacions personalitzades